watermark logo

Shikoni si i rrumbullakosin votat anëtarët e Komisionit të PD

5 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 07 May 2022 / In Politikë

⁣Anëtarët e Komisionit të PD shihen duke shtuar numrin e votuesve që kishin marrë pjesë në proces. E nisin me 211 zgjedhës, më pas thonë për 250 dhe në fund për 300 zgjedhës.

Show more
0 Comments sort Sort By