watermark logo

Rruga Troshan-Lezhë e dëmtuar prej 6 muajsh, asnjë reagim nga Bashkia

1 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 03 Nov 2021 / In Aktualitet

⁣Pamjet e mësipërme janë të rrugës Troshan-Lezhë. Njëra korësi e rrugës, në një gjatësi të caktuar është dëmtuar dhe autoritetet përgjegjëse nuk kanë vënë dorë prej më shumë se 6 muajsh.

Show more
0 Comments sort Sort By