watermark logo

Presidenti i Ukrainës ju foli sot liderëve evropianë: Ne jemi si ju!

4 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 01 Mar 2022 / In Bota

⁣Presidenti Volodymyr Zelensky ka kërkuar edhe njëherë mbështetjen e Parlamentit Europian, teksa vendi i tij ka paraqitur kërkesën për marrjen e statusit kandidat për anëtarësim në BE. Ai tha se qytetarët e Ukrainës po luftojnë për liri, për tokën dhe për të ardhmen e tyre.

Show more
0 Comments sort Sort By