watermark logo

Gjergj Luca mirëpret vajzat e punonjëseve në “Fish City”

5 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 30 Jun 2022 / In Aktualitet

⁣Gjergj Luca mirëpret vajzat e punonjëseve në “Fish City”: Të edukohen me punën dhe jo rehatllikun

Show more
0 Comments sort Sort By