watermark logo

“Droni edukues”, pajisja më e re inteligjente në përdorim nga Rrugorja e Tiranës

2 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 25 Jun 2022 / In Aktualitet

⁣“Droni edukues”, është pajisja më e re inteligjente në përdorim të Komisariatit të Policisë Rrugore Tiranë, dedikuar veçanërisht për konstatimin e shkeljeve rrugore të pozicionimit të mjeteve në korsinë apo karrexhatën e duhur, sipas drejtimit dhe qëllimit të lëvizjes.

Show more
0 Comments sort Sort By