watermark logo

Arratia me skenaristin dhe shkrimtarin Vangjel Kozma

43 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 22 Jan 2022 / In Kulturë & Art

⁣Gazetari ,skenaristi dhe shkrimtari Vangjel Kozma është bërë pjesë e Arratisë duke na bërë pjesë të rrëfimit të tij për rrugêtimin personal dhe profesional. Në kërkim të lirisë individuale duke shpalosur talentin, duke realizuar veten, duke pasuruar kontributin e tij në letrat e kulturën shqiptare.

Show more
0 Comments sort Sort By