watermark logo

Arratia me shkrimtarin dhe përkthyesin Amik Kasoruho

71 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 26 Feb 2022 / In Kulturë & Art

⁣Amik Kasoruho, personalitet në fushën e letrave vjen në këtë
rrëfim në Arrati për rrugetimin personal e profesional ku ndërthuret emocioni i
bukur i krijimit, shpirti i sakrificës , dinjiteti njerëzor dhe artistik,
kultura dhe fisnikëria e gjërë.

Show more
0 Comments sort Sort By