watermark logo

Arratia me poetin dhe kineastin Petrit Ruka

30 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 15 Jan 2022 / In Kulturë & Art

⁣Të mos jesh dhe të jesh njëkohëshëm, kur shpirti fluturon hapsirave. Arkivi im i
pasur më ndihmon të mos e ndjej mungesën e tyre. Kam zërin, figurën,
fjalët...dhe kujtesa vlen për të gjithë, zgjaten fijëzat që mbushin zgavrat e
mallit që nuk shuhet...,si shpirtrat e tyre.

Show more
0 Comments sort Sort By