watermark logo

Arratia me kompozitorin Zef Çoba

19 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 19 Feb 2022 / In Kulturë & Art

⁣Shkodran fisnik, i talentuar, i kulturuar dhe pasionat
kompozitori Zef Çoba shpërfaq me delikatesë veten në Arrati duke rrëfyet
mjeshtërisht aftësinë krijuese të një vepre muzikore. Nuk e ka braktisur
vendlindjen, ndërkohë që nuk heq dorë nga mësimdhënia në Akademinë e Arteve në
Tiranë.

Show more
0 Comments sort Sort By