watermark logo

Arratia me artisten Violeta Kongo

25 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 12 Feb 2022 / In Kulturë & Art

⁣Artistja Violeta Kongo nuk kalon lehtazi e pa rënë në sy . Prej 2 dekadash ajo spikat me penel në telajo duke na ofruar këndvështimin origjinal të botës, dashurisë e fenomeneve e duke na pasuruar shpirtrat me objekte të ndjera e të bukura. Grafika bardh e zi, piktura ku kombinohet mendimi dhe kolori dhe pikturat mbi mëndafsh.
Aty njohim bukur Violeta Kongon që na pasurohet edhe përmes fjalës së artikuluar me mënçuri në Arrati!

Show more
0 Comments sort Sort By