watermark logo

Arratia me aktorin Loro Kovaçi

47 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 19 Mar 2022 / In Kulturë & Art

⁣Aktori i mirënjohur Loro Kovaçi, pjesmarrës ne
dhjetra shfaqje teatrore dhe ne filma te spikatur shqiptarë na shpërfaqet në
Arrati nga fjalët e të birit , i cili
vazhdon ta adhurojë e nderoje si aktorin, që publiku e donte dhe që vazhdon ta
idenrifikojë me Tuç Makun.

Show more
0 Comments sort Sort By