watermark logo

Arratia me aktorin dhe regjisorin ⁣Mevlan Shanaj

32 Views
Newsbomb Albania
0
Published on 12 Mar 2022 / In Aktualitet

⁣Mevlan Shanaj, aktor,regjisor vjen në këtë rrëfim në Arrati
duke shpalosur rrugëtimin e tij krijues
dhe nocionet e konceptet e tij për domosdoshmërinë për të lënë gjurmen e vet
duke kontribuar për evoluimin drejt dritës të shoqërisë shqiptare.

Show more
0 Comments sort Sort By